Mobiel is belangrijk

De ontwikkeling van mobiel internetten gaan razendsnel, de verwachting voor 2014 is dat webpagina’s meer van mobiele apparaten bezocht zullen worden dan vanaf computers.
Er zijn veel bedrijven die achterlopen op het gebied van mobile marketing, daardoor doet zich voor u een kans aan.

Wat is responsive

De toekomst op het gebied van mobiel design. Een responsive pagina past zich automatisch aan elk denkbaar scherm aan, een website wordt opgebouwd uit (wanneer wenselijk) onzichtbare blokken. Als de schermbreedte afneemt, zullen deze blokken in plaats van naast elkaar, onder elkaar weergegeven worden.
Hierdoor blijft het formaat gelijk en wordt uw boodschap optimaal overgebracht. Ook het gebruiksgak neemt enorm toe.

Responsive website

‘S avonds op de bank met de tablet vakanties kijken, een nieuwe tv uitkiezen of een goede schilder vinden. Op dit soort momenten worden meer keuzes gemaakt dan u denkt.
Door voorbereid te zijn op mobiele bezoekers kunt u doelen realiseren. We bekijken per website wat wijsheid is. Zal een website voor het overgrote deel mobiel bezocht worden? (denk aan ns.nl)
We beginnen met een responsive website, zodat de gebruiker op elk scherm een perfecte gebruikservaring heeft.

Responsive mailing

Het verbaasd ons ook, maar e-mails worden nu al voor 60% vanaf mobiele apparaten geopend. Toch is er maar weinig bekend over mobiele e-mails, wat ons betreft volledig onterecht.
Om het meeste uit elke mailing te halen kan een responsive e-mail template ontworpen worden, deze templates laden we voor un in een gebruiksvriendelijke omgeving.
In dit stukje cloudsoftware kunt met een handomdraai prachtige nieuwsbrieven maken, moeiteloos autorepsonders instellen en een overzicht krijgen van alle feitjes.
Openingspercentage, doorlikpercentage en conversie allemaal in een mooi overzicht, dat u zo kunt uitprinten voor het volgende overleg.