SEO

Seo staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Bij elk project maken we een analyse van de hele website of webshop, u ontvangt daar een rapport van. We gaan met u in gesprek om te kijken wat de juiste investeringen voor uw onderneming zijn, waarbij we in overweging nemen wat het oplevert en wat het zal kosten.

On-site SEO

On-site SEO is de optimalisatie van de website zelf. Hierbij kunt u denken aan het optimaliseren van url’s, meta titels en metaomschrijvingen. Ook werken we aan de interne link structuur en het opschonen van de code. Bij elk project maken we een analyse van de hele website., waarbij evenuele knelpunten aan het licht komen.

Off-site SEO

Onder off-site SEO verstaan we alle SEO werkzaamheden die niet op de website zelf plaatsvinden. Het belangrijkste onderdeel hiervan het opbouwen van links. Om dit te bereiken hebben wij toegang tot de beste hulpmiddelen, technieken en netwerken. Link building blijft essentieel voor goede posities in de zoekmachines.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Dit houdt in dat er advertenties worden weergegeven in de zoekresultaten. Een voorbeeld hiervan is Google Adwords. Bij dit advertentieprogramma kan er worden geboden op een plek in de zoekresultaten. Hoe hoger het bedrag, hoe hoger de positionering. Wij beschikken over de kennis om deze campagnes op te zetten, en er een optimaal rendement mee te behalen.

Voorbeeld van een Google Adwords advertentie

Voorbeeld van een Google Adwords advertentie